Kerstcadeaus voor werknemers - Hoe geef je dit jaar het perfecte cadeau?

Kerstcadeaus voor werknemers - Hoe geef je dit jaar het perfecte cadeau?

U probeert het perfecte kerstcadeau voor uw werknemers te vinden, maar u hebt moeite om iets te kiezen dat echt iets voor hen betekent. In dit artikel laten we u zien hoe u het juiste cadeau voor uw werknemers kunt kiezen.

Kies iets persoonlijks.

Als u niet weet wat u uw werknemers als kerstcadeau moet geven, kunt u overwegen hen iets persoonlijks te geven. Een persoonlijk cadeau is uniek voor elke ontvanger, dus veel betekenisvoller dan een algemene cadeaubon.

Ontdek hun favoriete dingen.

Begin met uw werknemers te vragen wat ze graag doen. Zoek vervolgens uit wat ze graag op het werk doen. Als je eenmaal weet wat ze buiten het werk doen, kun je de lijst met mogelijke cadeaus inperken.

Zoek een cadeau dat uniek is voor hen.

Als je op zoek bent naar iets unieks, overweeg dan om ze een item te geven dat hen zal helpen met hun werk. Met veel diverse funties binnen een organisatie begrijpen wij dat dit gemakkelijker is gezegd dan gedaan. Vandaar dat wij een platform hebben ontwikkeld waarbij medewerkers zelf de mogelijkheid hebben om een cadeau uit te zoeken dat pas bij hen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje weg, een sportief horloge of een cadeaubon. Mocht de medewerker geen keuze kunnen maken, dan hebben wij ook diverse verrassingspakketten in de webshop opgenomen.

Denk aan de persoon en niet alleen aan de functie.

Het is ook belangrijk om na te denken over wat voor soort persoon uw werknemer is. Brengt hij graag tijd door met zijn gezin? Zijn ze geïnteresseerd in het leren van nieuwe dingen? Werkt hij/zij het liefst alleen of heeft hij/zij behoefte om met anderen samen te werken? Deze vragen zullen u helpen het juiste geschenk voor uw werknemer te vinden.

Vergeet niet een kaartje bij te sluiten.

Als je niet zeker weet wat voor cadeau je moet geven, overweeg dan iets persoonlijks te geven. Iets waaruit blijkt dat je om ze geeft en waardoor ze zich gewaardeerd voelen.

Over de schrijver
Hi, ik ben Robert! Mede eigenaar van Complementair, het bedrijf achter YourPresent. Zelf ben ik inmiddels alweer 9 jaar werkzaam binnen het familiebedrijf en heb door de jaren heen alle processen leren kennen.