Keuze Cadeaukaart, DE Cadeaukaart voor jouw personeel

Keuze cadeaukaart: ultieme keuzevrijheid voor jouw personeel

  • Fysiek en digitaal verkrijgbaar
  • Te besteden in online en fysieke winkels
  • Snel leverbaar
  • Keuze uit 3 verschillende verpakkingen
  • Saldo mogelijk tussen de 5 en 150 euro 

9 jaar

toonaangevend in cadeaukaarten

5.000+

winkels en webshops aangesloten

3 jaar

geldig te besteden

keuzekado gepersonaliseerde webshop

Snel geregeld

Bestel de cadeaukaart online, binnen 2 werkdagen in huis

Personaliseren

De cadeaukaart is eenvoudig te personaliseren in jouw huisstijl

Geefmoment

De keuze cadeaukaart is breed inzetbaar bijvoorbeeld voor kerst

Keuzevrijheid

Ruim 5.000 (online)winkels accepteren de cadeaukaart

Geligheidsduur keuze cadeaukaart

Geldigheidsduur

Er is een geldigheidsduur van 3 jaar die verlengt kan worden

Gratis inpakken keuze cadeaukaart

Gratis verpakt

De keuze cadeaukaart wordt gratis verpakt

Keuze cadeaukaart is duurzaam

Duurzaam

Laat de ontvanger kiezen wat hij echt nodig heeft

Bezorging

Levering op individuele huisadressen is mogelijk

keuzekado waardebon

Kaart voor kaart

De cadeaukaart kan ook worden ingewisseld voor een andere.

Keuze cadeaukaart, DE cadeaukaart

Wat is een keuze cadeaukaart?

Een keuze cadeaukaart is een variant van een cadeaubon die meer keuze mogelijkheden geeft. In de basis is de keuze cadeaukaart bedacht als cadeaubon, die de mogelijkheid geeft andere cadeaubonnen te kiezen. Stel je geeft een keuze cadeaukaart, dan zou de ontvanger de cadeaukaart van bijvoorbeeld Coolblue kunnen kiezen om in die webshop vervolgens een geschenk te kiezen. Uiteraard een super goed concept wat de ontvanger ultieme keuzevrijheid geeft en teleurstelling voorkomt. Aan de andere kant wordt het inwisselen van zo een cadeaubon vaak als omslachtig ervaren. Om dit gevoel weg te nemen hebben wij DE Cadeaukaart: een cadeaukaart die rechtstreeks ingewisseld kan worden bij ruim 5.000 (online) winkels.

Alles wat je moet weten over de keuze cadeaukaart

Logo van de keuze cadeaukaart

Hoe werkt DE Cadeaukaart?

DE cadeaukaart is leverbaar in een digitale of fysieke uitvoering. Wens je de cadeaukaart online te ontvangen? Dan sturen wij de code van de cadeaukaart direct naar de ontvanger per mail. Zou je de cadeaukaart(en) graag fysiek willen ontvangen? Dan is het mogelijk om deze op één locatie af te laten leveren of individueel verspreid over huisadressen. De cadeaukaart is leverbaar met een vrije waarde tussen de 5 en 150 euro. Standaard wordt DE Cadeaukaart geleverd in een feestelijke envelop, hier bestaan in totaal drie varianten op. Uiteraard is het ook mogelijk om de cadeaukaart te personaliseren in jouw huisstijl of een feestelijk thema als kerst.
Acceptanten van DE Cadeaukaart

Waar is de keuze cadeaukaart te besteden?

De keuze cadeaukaart is te besteden bij meer dan 5.000 winkels en webshops in heel Nederland. Het is mogelijk om DE Cadeaukaart zowel fysiek in de winkel te besteden alsook via een webshop van een acceptant. Naast bekende ketens als Coolblue, Wehkamp en Dille & Kamille is de keuze cadeaukaart ook in te zetten voor dagjes uit in bijvoorbeeld Dierenpark Amersfoort of vakanties via belvilla. Als je de cadeaukaart wenst in te zetten voor een aankoop bij De Bijenkorf, Zalando of Decathlon. Dan dien je eerst de cadeaubon in te wisselen voor een cadeaukaart van het betreffende merk.

Acceptanten van DE Cadeaukaart

Keuze cadeaukaart inwisselen

Het inwisselen van een keuze cadeaukaart is net zo gemakkelijk als het verzilveren van een andere cadeaubon. Enkel voor De Bijenkorf, Zalando en Decathlon geldt een kaart-voor-kaart principe. Dit houdt in dat je de keuze cadeaukaart moet inwisselen voor een cadeaubon van het warenhuis naar keuze. In alle overige ruim 5.000 winkels en webshops kan je de cadeaubon direct inwisselen. Op DE Cadeaukaart zelf staat een code evenals een pincode. Deze kan je vertrekken bij de kassa of in het winkelwagentje bij jouw gewenste (online)winkel. Schaf je een duurder item aan dan de waarde op DE Cadeaukaart betaal je vanzelfsprekend bij. Houd je geld over op je cadeaukaart, dan kan je deze onder bepaalde voorwaarden laten uitbetalen.

Keuze cadeaukaart saldo checken

Keuze cadeaukaart saldo checken

Op de achterkant van je cadeaukaart of op je digitale gift vind je jouw unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit deze pincode achter een beschermlaagje welke je dient weg te krassen. Voer je kaartcode en pincode in in de saldochecker op de website. Je ziet dan direct je saldo en de verloopdatum. Is de keuze cadeaukaart verlopen na drie jaar? Dan kan je deze tot 12 maanden na verloopdatum nog via ons laten verlengen.

Keuze cadeaukaart kopen

De keuze cadeaukaart is het ideale geschenk voor verschillende geefmomenten. Het geschenk is ideaal in te zetten voor zakelijke aangelegenheden aangezien deze snel verspreid kan worden. Geef jouw collega's de ultieme keuzevrijheid met DE Cadeaukaart. Heb je een vraag over de keuze cadeaukaart of een verzoek? Bekijk dan of jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen staat en neem anders contact met ons op, zoals voor personalisatie van een keuze cadeaukaart.