werkwijze keuzekado

Even kennismaken

Leer de mensen kennen achter YourPresent

YourPresent is onderdeel van Complementair B.V. uit Veenendaal

Waarom het keuzeconcept YourPresent?

Met YourPresent laat je de keuze voor een (eindejaars)geschenk aan jouw collega's over. Dit kan een geschenk zijn, maar ook een cadeaubon, verrassingspakket of donatie aan het goede doel. De kosten hiervoor zijn vooraf all-in bepaald en worden aan het einde van de periode in een overzicht getoond. Wat het keuzeconcept van YourPresent uniek maakt is de  interactieve digitale omgeving. Deze omgeving is opgebouwd volgens het idee van een kerstmarkt inclusief leuke toevoegingen, denk aan unieke recepten of echte kerstliedjes. Daarbij is er een ruim duurzaam assortiment.

Het bedrijf achter YourPresent

Complementair is een familiebedrijf in onder meer promotieartikelen, geschenken en bedrijfskleding. Wij streven ernaar onze klanten in staat te stellen om via onze producten en diensten een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Dit doen wij door:


  • Impactvolle producten en diensten onze prioriteit te geven;
  • Vraag en aanbond met elkaar te verbinden;
  • Altijd origineel en flexibel te zijn;
  • Het onmogelijke mogelijk te maken.

Het ontstaan van Complementair

Complementair is in 2013 overgenomen door Marriëte, de belangrijkste aanleiding voor de overname was de handicap van haar dochter Sharon. Wat als Sharon van school is, dacht Marriette. Komt zij dan te werken bij een sociale werkvoorziening? Zo’n kwetsbaar meisje? 

Kerstcadeaus voor personeel

Sociaal ondernemen

Complementair is een echt familiebedrijf en ziet iedereen ook als familie. Sinds het begin werkt de dochter van eigenaar Marriëtte in de zaak. Zij heeft een verstandelijke beperking. Tijdens de groei van het bedrijf is er altijd een plek geweest voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit leidde in 2019 ook voor het eerst tot de erkenning van een PSO certificaat trede 3 met een aanvullende erkenning 30+.

Onze kernwaarden

Impact

In alles wat we doen streven we naar het realiseren van positieve impact. Door deze impact inzichtelijk te krijgen zijn we in staat jou te helpen hetzelfde te bereiken.

Gedreven

Of je nu bij ons werkt of een relatie bent: niets is onmogelijk. Wij zijn er altijd op gedreven om het jou naar je zin te maken. Zodat jij in staat bent het ook anderen naar hun zin te maken.

Originaliteit

In alles wat we doen streven we naar originaliteit. Zo willen we jou voorzien van de meest originele producten en diensten. Zodat jij in staat bent een nog beter verhaal te vertellen naar je relaties.

Respect

We respecteren elkaar. We geven om elkaar en onze klanten. We werken vanuit een verstandhouding waaruit iedereen voordeel haalt.

Vertrouwen

We vertrouwen op elkaar, geven elkaar de ruimte en werken samen om te groeien. Onze klanten vertrouwen op ons en rekenen op onze kwaliteit en onze degelijkheid.

Binnenkort kennismaken?

Spreekt onze missie jou aan en ga jij net als wij graag het gesprek aan? Dan komen wij graag met jou in contact. Je kan ons eenvoudig bereiken via alle gebruikelijke kanalen als mail en telefoon.